Tudi letos kot Regionalno svetovalno središče med 23. in 25. septembrom obeležujemo Dneve slovenskih svetovalnih središč.

Kaj so Dnevi slovenskih svetovalnih središč?

Gre za prireditev, v okviru katere svetovalna središča po vsej Sloveniji na svojih dogodkih obiskovalcem približujejo možnosti formalnega in neformalnega izobraževanja v novem šolskem letu ter o svetovalni podpori odraslim v izobraževanju.
Letos smo za vas pripravili naslednje dogodke:

DANKRAJURADOGODEK
Torek, 22.9.Medgeneracijski center Izola
Livade 7a, Izola
15.00-17.00Predstavitev Regionalnega svetovalnega središča Koper za občane Izole
Sreda, 23.9Zavod RS za zaposlovanje
Kmečka ulica 2, Koper
10.00-11.00Predstavitev izpitov iz znanja slovenščine na vstopni in osnovni ravni
Četrtek, 24.9.Naravni rezervat Škocjanski zatok
Sermin 50, Koper
10.00-13.00Dan za znanje: Obalni kadrovski izzivi (strokovni dogodek, ki ga za kadrovske službe obalnih podjetij organizirata Regionalno svetovalno središče Koper in Območna organizacija Zveze svobodnih sindikatov Slovenije – Koper)
S klikom na naslov dogodka lahko o njem izveste več oziroma se nanj prijavite.

Zakaj obiskati naše svetovalno središče?

Naše svetovalke so vam na voljo za pogovor o težavah in vprašanjih, ki se vam porajajo med ali pred izgubo zaposlitve, o možnostih za spremembo vaše poklicne poti, o pridobivanju različnih potrdil za pridobljeno znanje, o možnostih (brezplačnega) izobraževanja za večjo konkurenčnost na trgu dela in še več.

Želite izvedeti več o svetovanju in središčih?

Prelistajte glasilo INFO ISIO 2020/2021, preberite več o našem središču oziroma stopite v stik z nami – veseli bomo vašega klica ali sporočila.

Dostopnost