Spoštovani udeleženci,

naš projekt razvoja temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022 se je 31. oktobra zaključil.
Skupaj smo preživeli vznemirljiva štiri leta. V 447-ih tečajih smo skupaj s partnerji Ljudsko univerzo Sežana in Središčem Rotunda Koper opravili 19.457 ur pouka v živo in na daljavo. Kar 4.706 se vas je učilo tujih jezikov in slovenščine, računalništva, digitalne fotografije, e-poslovanja v turizmu, knjigovodstva, komunikacije, zeliščarstva, zdravega življenja, spoznavalo izzive in podporo pri sobivanju z osebo z demenco, ustvarjalo blagovno znamko in spletno stran, se aktivno zoperstavljalo stresu, se pripravljalo na izpite in jih tudi večinoma uspešno prestalo…
Posebno zadnja leta so od vas in od nas zahtevali obilo prilagajanja in strpnosti. Toda z veliko mero pripravljenosti na spremembe, zagnanosti, iznajdljivosti ter navdušenja smo uspešno prebrodili čeri in se marsikaj novega naučili. Verjamemo, da so se pri marsikom dobre misli našega slogana “Z novim znanjem do novih uspehov” tudi uresničile.
Hvala, ker ste bili z nami.

Brezplačno učenje sta omogočila Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Dostopnost