Tedni vseživljenjskega učenja (TVU) so najvidnejša kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji.

Na TVU 2021 se bo na Obali in Krasu odvilo prek 40 prireditev – od peke kruha, gurmanskih festivalov, starodavne kulinarike, oživljanja starih polken, oblikovanja gline in drugih ustvarjalnih delavnic do gibalnih uric, komunikacije, motivacije, iskanja zaposlitvenih priložnosti doma in v tujini, pa še marsikaj. 

Osrednji dogodek Tednov vseživljenjskega učenja bo prireditev z naslovom Smehobraževanje, ki se bo odvil v Taverni v nedeljo, 12. 9. 2021, od 10.00 do 13.00. Na dogodku bosta z nami tudi komik Uroš Kuzman s svojim stand-upom in »Bolani Doktor« Drill s svojo karierno potjo in glasbenimi vložki.

Do takrat pa se že lahko udeležite številnih dogodkov, ki so jih za vas pripravili izvajalci TVU. Oglejte si prireditve, ki jih organiziramo v naslednjih tednih.

Koledar dogodkov 1. teden (6. – 11. 9.) (klik).

Koledar dogodkov 2. teden (12. – 19. 9.) (klik)

Koledar dogodkov 3. teden (20. – 26. 9.) (klik)

Več informacij o posameznih dogodkih je dostopnih na naslednji povezavi (klik).

Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije (ACS) in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim vsi sodelujoči opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti.

Dostopnost