Uspešno smo zaključili še zadnjega od brezplačnih tečajev, ki smo jih v preteklih mesecih izvajali v izrednih razmerah. 

Za nami je pestro šolsko leto: izvedli smo kar 80 tečajev s področij tujih jezikov, računalništva, medosebne komunikacije in drugih programov za osebni razvoj. V času izrednih razmer smo jih 12 preselili v digitalno okolje, kjer je učenje potekalo na daljavo. Nekateri so se nam maja spet pridružili v živo. Tečaj zeliščarstva pa smo junija v celoti preselili v naravo. Oglejte si video posnetek.

Udeleženci so si pri učenju pomagali tudi z Znanjem na klik – zbirko brezplačnih, interaktivnih gradiv za krepitev znanja tujih jezikov, računalništva in medosebnih veščin.

Spodaj si oglejte še nekaj utrinkov s tečajev, ki so potekali na daljavo:

Kaj sledi?
Najprej zaslužen počitek, z njim pa načrtovanje novih tečajev! Z brezplačnimi tečaji v okviru Javnega razpisa za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc nadaljujemo spet jeseni. Da vas bo informacija o novih tečajih kar najhitreje dosegla, pa vas vabimo, da se prijavite na naše e-novičke.

Operacijo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Več o EU skladih: http://www.eu-skladi.si/ 

Dostopnost