Ali v povprečnem delovnem dnevu pošljete veliko e-sporočil? Se kljub temu še vedno kdaj znajdete v situaciji, ko ne veste, kje bi se lotili pisanja določenega e-maila? Bi radi svoje pisanje sporočil še izboljšali?

Če ste na katero od zgornjih vprašanj odgovorili z “da”, potem vam bo kratki tečaj Poslovno e-komuniciranje pisan na kožo. Tečaj je sestavljen iz dveh delov, v vsakem od njiju pa boste našli odgovore na konkretna vprašanja, praktične primere in uporabne napotke.

1. del: BESEDILA V POSLOVNEM E-KOMUNICIRANJU:

  • vsebina: vrste e-besedil in njihove značilnosti, pisanje poslovnih e-sporočil, slog in bonton pisanja)
  • 6 pedagoških ur (3 srečanja: 18. 3., 23. 3. in 25. 3. od 9.00 do 10.30)

2. del: JEZIKOVNA PODOBA POSLOVNIH BESEDIL:

  • vsebina: obravnava jezikovnih pravil in njihova raba v konkretnih besedilih, pisanje besedil
  • 6 pedagoških ur (3 srečanja: 30. 3., 1. 4. in 6. 4. od 9.00 do 10.30)

Udeležite se lahko celotnega tečaja (cena: 49,00 EUR) ali samo enega dela (cena: 35,00 EUR).

POMEMBNO! Tečaj bomo izvajali na daljavo prek orodja Zoom. Za spremljanje in sodelovanje potrebujete računalnik s kamero in mikrofonom, tablico ali pametni telefon. Pred vključitvijo je priporočljiv svetovalni razgovor na daljavo ali v živo, ker želimo program prilagoditi vašim potrebam, poklicnemu področju in morebitnim izkušnjam. Svetovalka za izobraževanje vas bo poklicala po 1. marcu in z vami dogovorila točen termin.

Prijava na tečaj je mogoča do 8. 3. 2021 oz. do zapolnitve prostih mest.

Za morebitna vprašanja sem vam na voljo na tel. številki: 040 825 381 (od 1. marca dalje) in na elektronskem naslovu tamara.kemper@lu-koper.si.

Dostopnost