Trženje svojih storitev ali izdelkov prek interneta je danes nujno za uspeh podjetja. Zato je znanje e-trženja še kako dobrodošlo. Na Ljudski univerzi Koper smo pripravili tečaj, ki vas bo opremil z znanji za učinkovito spletno trženje.

Na tečaju E-trženje in tržno komuniciranje boste spoznavali vaš položaj na trgu in vaše ključne stranke, izdelali boste strategijo cen in nastopa na tržišču ter spoznali tipe kupcev. Naučili se boste, kako Izboljšati svoje spletne strani in se posvetili trženju na družabnih omrežjih in drugih spletnih storitvah (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Adwords, Anyltics, My Business …). Spoznali boste, kdaj je vaša spletna promocija učinkovita in kako jo še izboljšati z e-obveščanjem. Da bi svoje podjetje ustrezno predstavili partnerjem in kupcem, pa se boste posvetili tudi izvajanju predstavitev z različnimi orodji (Power Point, Prezi).

Vabljeni vsi, ki razmišljate podjetno, znate z računalnikom in se znajdete na svetovnem spletu.

S tečajem začnemo 15. marca 2018, potekal pa bo v večernem terminu, dvakrat tedensko po tri šolske ure. Prijave sprejemamo na povezavi: goo.gl/Cg7WVR

Dostopnost