Ko iščemo zaposlitev, si včasih res želimo izstopati. Takrat se sprašujemo, kako se lahko najbolje predstavimo, če nam papirnati CV ni dovolj. Pri tem nam lahko pomaga video življenjepis oz. video CV.

Če želiš preveriti, kako učinkovit je video CV in verjameš, da bi se najbolje predstavil prav z video CV-jem, te vabimo na brezplačno delavnico priprave video CV-ja. Delavnica bo v torek, 9. maja, ob 16.00 na Ljudski univerzi Koper. Prijave zbiramo tu (klik) do 5. maja. Delavnica je namenjena mladim med 14. in 29. letom.

Kaj je video CV? Kdaj je dobro poseči po njem? Kako ga lahko dobro pripravimo?

Na ta in druga vprašanja najdete odgovor v temle videu.

Posnetek in delavnica priprave video CV sta nastala v okviru projekta NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih.

Projekt NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma v višini 368.026 EUR. Namen projekta je mladim v regiji olajšati prehod med izobraževanjem in zaposlitvijo, ne glede na to, na kateri ravni zaključijo formalno izobraževanje.

»Ta spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino te spletne strani je odgovorna izključno Ljudska univerza Koper in zanjo v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca programa Izobraževanje – krepitev človeških virov.«


Več informacij o javnem razpisu in finančnih mehanizmih je dostopnih na:
https://www.norwaygrants.si/
https://eeagrants.org/
https://www.gov.si/drzavni-organi/vladne-sluzbe/sluzba-vlade-za-razvoj-in-evropsko-kohezijsko-politiko/

Dostopnost