Novice in obvestila

3… 2… 1… Firbcatlon!

3… 2… 1… Firbcatlon!

V soboto, 21. 5. 2022, vas ob 10.00 vabimo v Taverno, da se izkažete s svojo spretnostjo in radovednostjo. FIRBCATLON, osrednja prireditev Tednov vseživljenjskega učenja na Obali, bo ponudil poligon, ki bo na zabaven način preverjal vaši telesno in miselno...

Erasmus+ Švedska

Erasmus+ Švedska

Med 11. in 14. aprilom smo preko projekta Erasmus+ obiskali šolo Vuxenutbildningen i Karlshamn na Švedskem. To je bila zadnja, četrta mobilnost v sklopu projekta, ki smo ga na Ljudski univerzi Koper izvajali med leti 2019 in 2022.

¡SALUDOS DESDE MADRID!

¡SALUDOS DESDE MADRID!

Med 13. in 18. marcem smo sodelavke z Ljudske univerze Koper obiskale organizacijo Escuela Oficial de Idiomas Jesus Maestro v Madridu. V okviru Erasmus+ projekta “Pozitivne spremembe za boljšo učno izkušnjo” smo predstavljale našo Ljudsko univerzo Koper ter nabirale...

Uspehi na zimskem roku poklicne mature!

Uspehi na zimskem roku poklicne mature!

Na Ljudski univerzi Koper se lahko znova pohvalimo z uspehi na poklicni maturi. V zimskem izpitnem roku smo spričevala o zaključeni poklicni maturi podelili 4 maturantom iz programa predšolska vzgoja in ekonomski tehnik.  

Obisk s Kanarskih otokov

Obisk s Kanarskih otokov

Na Ljudski univerzi Koper smo se v tem tednu veselili obiska s Kanarskih otokov. Iz partnerske organizacije za izobraževanje odraslih CEPA Fernando Marrero Pulido – Arucas y Firgas sta nas, v okviru projekta Erasmus+, obiskali Lourdes in Montse. Skupaj smo staknile glave in načrtovale obisk njihovih udeležencev programa osnovna šola za odrasle v maju. Mi že komaj čakamo!

Zaključna konferenca projekta Svetovanje za zaposlene

Zaključna konferenca projekta Svetovanje za zaposlene

Sredi meseca februarja je v prelepih prostorih hotela Maestoso v Lipici potekala zaključna konferenca projekta Svetovanje za zaposlene, ki smo ga na Ljudski univerzi Koper, Ljudski univerzi Sežana in Ljudski univerzi Postojna izvajali med leti 2016 in 2022. S koncem marca 2022 projekt tudi uradno zaključujemo.

Za nami odličen tečaj javnega nastopanja z Boštjanom Romihom

Za nami odličen tečaj javnega nastopanja z Boštjanom Romihom

Strokovni delavci Ljudske univerze Koper smo uspešno zaključili deveturni tečaj javnega nastopanja, kjer smo osvežili in izpilili svoje govorniške spretnosti. Na treh srečanjih je strokovno znanje, številne izkušnje in uporabne nasvete z nami delil Boštjan Romih, priznan in uspešen trener javnega nastopanja.

Dostopnost