Te mučijo vprašanja:

  • kateri poklic bi bil pravi zate,
  • kako pripraviš dober življenjepis,
  • v čem si dober,
  • kje se lahko zaposliš …

Odgovore ti pomagamo poiskati mi!

V okviru projekta Nekstep Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih nudimo brezplačno svetovanje. Svetovanje je namenjeno mladim med 14. in 29. letom.

Pogovor s svetovalko ti lahko pomaga razpihati dvome v zvezi z zaposlitvijo, pridobivanjem poklica, pripravo življenjepisa.

Kako poteka svetovanje?

Za svetovanje nas lahko pokličeš ali pišeš na 040 283 010 (Tina), na voljo smo tudi na WhatsAppu in e-mailu: tina.mrzek@lu-koper.si. S svetovalko se potem dogovorita za termin brezplačnega svetovanja.

Odvisno od tega, kaj te bo zanimalo, te bo Tina povprašala o tebi, tvojih željah in izkušnjah. Svetovala ti bo, kako naprej, ali ti ponudila orodja, s katerimi lahko do nekaterih odgovorov prideš sam.

Nič te ne stane 🙂

Zakorakaj po svoji karierni poti!

Brezplačno svetovanje omogočajo sredstva Norveškega finančnega mehanizma.

Več informacij o javnem razpisu in finančnih mehanizmih je dostopnih na:
https://www.norwaygrants.si/
https://eeagrants.org/
https://www.gov.si/drzavni-organi/vladne-sluzbe/sluzba-vlade-za-razvoj-in-evropsko-kohezijsko-politiko/

Projekt NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma v višini 368.026 EUR. Namen projekta je mladim v regiji olajšati prehod med izobraževanjem in zaposlitvijo, ne glede na to, na kateri ravni zaključijo formalno izobraževanje.

»Ta spletni zapis je nastal s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino tega spletnega zapisa je odgovorna izključno Ljudska univerza Koper in zanjo v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca programa Izobraževanje – krepitev človeških virov.«

Dostopnost