Vas zanima, kako nastane gledališka predstava 🎭? Ali pa kako lahko postaneš tonski mojster ali umetnik svetlobe 💡?

Vabimo vas, da se nam pridružite na 𝐛𝐫𝐞𝐳𝐩𝐥𝐚č𝐧𝐢 𝐝𝐞𝐥𝐚𝐯𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐬𝐭𝐚𝐯𝐢𝐭𝐯𝐞 𝐩𝐨𝐤𝐥𝐢𝐜𝐞𝐯 𝐯 𝐠𝐥𝐞𝐝𝐚𝐥𝐢šč𝐮, ki bo v četrtek, 𝟐. 𝐟𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐣𝐚, 𝟐𝟎𝟐𝟑 𝐨𝐛 𝟏𝟔.𝟑𝟎 v prostorih Ljudske univerze Koper. Z nami bo Vanja Korenč, igralka in pomočnica direktorice za program, a jo bolje poznamo kot gledališko pedagoginjo v Gledališču Koper.

Predstavila nam bo svoje delo in ostale poklice, ki jih srečamo v gledališču. Izdamo vam skrivnost: za vsako predstavo dela veliko več oseb, kot jih vidiš na odru 😉

Prijavite se tu (klik). Prijave zbiramo do srede, 1. 2. Pohitite s prijavo, število mest je omejeno.

Vanja mladim (in ostalim), ki razvijajo svojo karierno pot sporoča:

Ohranite »odprto glavo« za nove misli in ideje, ki bodo naredile ta svet boljši. Zato se nikar ne bojte zaprtih vrat ampak poiščite pravi ključ. In če vaš ključ ne odpira tistih vrat, poiščite prava vrata.

Dogodek organiziramo v okviru projekta NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih.

Projekt NEKSTEP Korak naprej za mlade v manj dinamičnih okoljih sofinancira Norveška s sredstvi Norveškega finančnega mehanizma v višini 368.026 EUR. Namen projekta je mladim v regiji olajšati prehod med izobraževanjem in zaposlitvijo, ne glede na to, na kateri ravni zaključijo formalno izobraževanje.

»Ta spletna stran je nastala s finančno podporo Norveškega finančnega mehanizma. Za vsebino te spletne strani je odgovorna izključno Ljudska univerza Koper in zanjo v nobenem primeru ne velja, da odraža stališča Nosilca programa Izobraževanje – krepitev človeških virov.«


Več informacij o javnem razpisu in finančnih mehanizmih je dostopnih na:
https://www.norwaygrants.si/
https://eeagrants.org/
https://www.gov.si/drzavni-organi/vladne-sluzbe/sluzba-vlade-za-razvoj-in-evropsko-kohezijsko-politiko/

Dostopnost