Pred vstopom v poletje smo zagnali svoje jubilejne aktivnosti. Tako je, letos decembra praznujemo že 60 let delovanja in prav je, da praznujemo skupaj. Spisali bomo vrsto zgodb, h katerim vas bomo povabili tekom preostanka leta in želimo si, da bi našli čas in energijo, da z nami delite spomine, energijo in vizijo za prihodnost.

Pričenjamo z nagovorom za vse mlade, ki svoj poklic še izbirajo. Ki radi raziskujejo, odkrivajo lepote in izzive različnih poklicev ter imajo tudi kakega vzornika. Bi bili radi kot Peter Poles, voditelj TV showov? Ali pa morda uspešen direktor kot Igor Akrapović? Ali pa kuharski mojster kot Tomaž Kavčič? Imen je še nešteto in prepričani smo, da mladi brez zadržkov razkrijejo svoje. Omogočili jim bomo, da se bodo z njimi srečali in posneli intervju, pri tem pa pridobili še novinarska znanja. Junija tako pričenjamo z  nagradno igro Kdo je tu pravi šef?, ki bo potekala na družbenih omrežjih. Pridružite se nam.

In s tem se vse skupaj šele prične. Spremljajte naše spletne strani ter družbena omrežja, čaka nas pestra druga polovica leta.

Praznujmo znanje, uresničimo sanje!

Dostopnost