Je epidemija postavila pod vprašaj vaše digitalne spretnosti? Želite vedeti, kako spretni ste?

Digitalne spretnosti postajajo vse bolj pomembne za vsakdanje življenje, sploh v današnjem času. Dobro razvite digitalne spretnosti nam omogočajo, da se lažje znajdemo v različnih situacijah, da se lažje spopadamo z različnimi tehnologijami, ki jih srečujemo in ki se dnevno razvijajo.

V okviru vseslovenske akcije promocije digitalnih spretnosti lahko odrasli, ki vas zanima, kako spretni ste pri uporabi digitalnih orodij, svoje spretnosti brezplačno ocenite s pomočjo vprašalnika SVOS.

Če želite po oceni svojih digitalnih spretnosti narediti korak naprej, vam lahko na Ljudski univerzi Koper pomagamo brezplačno na tri načine:

  1. Želite samostojno osvežiti znanje računalništva?

Obiščite stran Znanje na klik, kjer smo zbrali tudi gradivo, ki vam lahko pomaga samostojno do znanja.

  • Želite mentorsko pomoč?

Stopite v stik s središčem za samostojno učenje, kjer vam usposobljen mentor pomaga izbrati ustrezno gradivo za vaše učenje (tudi on-line gradiva) in načrtovati nadaljnje učenje.

  • Se želite vključiti v tečaj za izboljšanje vaših digitalnih spretnosti?

Oglejte si naše brezplačne programe ali se prijavite na naše e-novičke, kjer vas obveščamo o najnovejši ponudbi.

Odraslim v Sloveniji ocenjevanje spretnosti omogoča Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ob podpori Evropskega socialnega sklada v okviru nacionalnega projekta “Strokovna podpora področju pridobivanja temeljnih kompetenc 2016-2022”. Projekt izvaja Andragoški center Slovenije v sodelovanju s številnimi partnerji iz vse Slovenije.

Dostopnost