Ste z angleščino domači, a nimate priložnosti, da bi jo uporabljali? Še vedno dobro pišete, a »zamrznete«, ko morate kaj povedati?

Če jezika ne uporabljate, se hitro zgodi, da ga pozabite. Starejše od 45 let vabimo, da osvežijo in nadgradijo svoje znanje angleščine na tečaju konverzacije.

  • 40-urni tečaj bo v celoti potekal na daljavo.
  • Za udeležbo na tečaju morate imeti predznanje angleškega jezika na ravni A2/B1, kar pomeni, da imate za sabo 250–300 ur učenja angleščine.
  • Ob prijavi na tečaj bomo preverili vaše predznanje s testi za samouvrstitev in s svetovalnim razgovorom, ki bo prav tako potekal na daljavo.
  • Od udeležencev pričakujemo samostojno delo tudi izven ur tečaja, da se pripravite na teme, o katerih se boste na tečaju pogovarjali.
  • Pogoj za uspešen zaključek tečaja je 80% udeležba.

Tečaj je namenjen izključno starejšim od 45 let, prednost pri vključitvi bodo imeli posamezniki z zaključeno največ srednjo šolo. Oddana prijava ne pomeni samodejne vključitve v tečaj. Skupino za tečaj bomo oblikovali po opravljenih svetovalnih razgovorih, za termin razgovora se boste dogovorili z organizatorko izobraževanja po oddani prijavi.

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest, prijavite se na tej povezavi (klik).

Brezplačne priprave omogočata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Dostopnost