V četrtek, 19. 1. 2017 ob 15.00 bo odprl svoja vrata Večgeneracijski center MORJE Koper. Center in njegove dejavnosti boste lahko odslej obiskali v kompleksu Arene Bonifika na Cesti Zora Perello Godina 3 v Kopru.

Center je namenjen svetovanju, pomoči, izmenjavi izkušenj in mnenj, kreativni dejavnosti, telesnim aktivnostim ter druženju prebivalcev vseh starosti. V okviru centra Morje deluje tudi Informacijska točka, na kateri dobite koristne napotke o dejavnosti javnih služb in dela društev. Poleg Zveze društev upokojencev Mestne občine Koper, ki je nosilni partner, smo partnerji v projektu tudi Ljudska univerza Koper in Osnovna šola Koper.

Vse dejavnosti centra so brezplačne. Projekt Večgeneracijskega centra je nastal v okviru javnega razpisa za sofinanciranje projektov večgeneracijskih centrov. Financirajo ga Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Evropski socialni sklad in Mestna občina Koper. Skupna vrednost projekta znaša 575.000 € oziroma 115 000 letno. Koprski center je eden od petnajstih slovenskih večgeneracijskih centrov, ki bodo delovali vse do 2021.

PROGRAM MORJE JANUAR 2017

Vabilo na otvoritev

Dostopnost