Na Ljudski univerzi Koper odraslim ponujamo možnost brezplačne ocene njihovih spretnosti s pomočjo Spletnega vprašalnika za oceno spretnosti – SVOS.

Z rezultati vprašalnika, ki vaše dosežke primerjajo z rezultati odraslih v Sloveniji in Evropi, dobite informacijo o tem, kako dobri ste pri razumevanju besedil, uporabi matematičnih spretnosti in reševanju problemov v tehnološko bogatih okoljih. Prav digitalne spretnosti nam v trenutni situaciji močno olajšalo vsakdan.

Zato se kot lokalna točka pridružujemo Andragoškemu centru RS in drugim lokalnim točkam v vseslovenski akciji promocije ocene digitalnih spretnosti. Več o akciji kmalu na naši spletni strani, FB profilu in e-novičkah.

Kako do vprašalnika SVOS?

Pošljite elektronsko sporočilo na isio@lu-koper.si ali pokličite v informacijsko pisarno: 05 612 80 00.

Odraslim v Sloveniji ocenjevanje spretnosti omogoča Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ob podpori Evropskega socialnega sklada v okviru nacionalnega projekta “Strokovna podpora področju pridobivanja temeljnih kompetenc 2016-2022”. Projekt izvaja Andragoški center Slovenije v sodelovanju s številnimi partnerji iz vse Slovenije.

Dostopnost