Vseslovenski festival učenja Teden vseživljenjskega učenja se nadaljuje in tudi v prihajajočem tednu nudi vrsto zanimivih brezplačnih dogodkov. V vpogled vam nudimo koledar dogodkov TVU (2. -8. junij), hkrati pa vas prisrčno vabimo k obisku.

V prihajajočem tednu izpostavljamo naslednja dogodka:

  • STORITVE E-UPRAVE. V četrtek, 7. junija ob 16.30 na Ljudski univerzi Koper. Udeleženci delavnice bodo spoznali možnosti in prednosti uporabe portala E–uprava ter način dela s portalom. Partner: Zavod TLA.
  • SPOZNAJMO BIBLOS. V sredo, 6. junija ob 17.00 na Ljudski univerzi Koper. Digitalizacija nam je prinesla tudi možnost prebiranja literature v digitalnem zapisu. Kako to uporabljamo? Odgovor je aplikacija BIBLOS, ki jo bomo uporabnikom predstavili na delavnici. Partner: Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper.
  • PREDAVANJE: DUŠEVNE MOTNJE MED ZNANOSTJO IN POETIKO. V četrtek, 7. junija ob 18.00 na Ljudski univerzi Koper.
    Depresija in anksioznost sta besedi, ki ju danes slišimo zelo pogosto. Zdi se, da se kljub napredku v znanstvenem razumevanju duševnih motenj na obzorju duševne pokrajine človeštva dogaja katastrofa. A morda so bivanjske stiske in življenjske krize že zdravilo, ki se ga še ne zavedamo?
    Partner: Društvo Veda – šola za evolutivno naturopatijo.Vabljeni!
Dostopnost