Lepo vabljeni na Karierni festival, ki bo na Ljudski univerzi v Kopru potekal v petek, 5. 11. med 10.00 in 18.00 uro.

Za vas smo pripravili zanimive aktivnosti, ki se bodo odvijale čez cel dan, nekatere pa celo kakšen dan prej:

 • PREDAVANJE ZA STARŠE (3. 11. ob 18.00)
  Brezplačno spletno predavanje, kjer bo govora o spodbujanju otrokovega vseživljenskega učenja in njegovega pomena za gradnjo kariere.
  Predavanje bo vodila psihologinja, dr. Vesna Jug,
  Prijave zbiramo tukaj: https://forms.gle/HsYfwUKLTyENb1gA6
 • KARIERNI KVIZ (4. 11. ob 10.30)
  Med igro bomo preverili znanje učencev o različnih poklicih in kompetencah, tekmovalci pa se bodo preizkusili tudi v nalogah, ki predstavljajo razne poklice.
 • DAN ODPRTIH VRAT KARIERNEGA CENTRA ZA MLADE (5. 11., od 10.00 do 18.00)
  Obiščite nas med 10.00 in 18.00 in spoznajte s čim vse se ukvarjamo. Lahko boste zavteli kolo sreče, si naredili svoj obesek, spoznali poklice preko VR očal ali pa se dogovorili za individualno svetovanje.
 • GLEDALIŠKA PREDSTAVA (5. 11. ob 9.00)
  Skozi zgodbo, ki je postavljena v današnji čas in prostor, bomo z učenci 4. razreda interaktivno soustvarjali gledališko predstavo in se srečali s soustvarjanjem življenja in svoje poklicne poti. 
 • HITRI ZMENKI (5. 11. ob 11.30)
  Dijaki zadnjega letnika bodo imeli priložnost opraviti več razgovorov z različnimi delodajalci iz lokalnega okolja in se tako pripraviti na preva razgovore za delo v prihodnosti.
 • VEM KDO SEM IN KAJ BOM POSTAL, KO BOM VELIK? (5. 11. ob 11.30)
  Primorski raper Drill bo učencem predstavil svojo karierno pot in jih spodbudil k razmišljanju o kariernih odločitvah v prihodnosti.
 • UČENJE ZA ŽIVLJENJE (5. 11. ob 17.00)
  Na delavnici se bodo učenci skozi izkustvene dejavnosti učili o pomenu vseživljenskega učenja. Spoznavali bodo sebe, svoje interese, kompetence, veščine in spretnosti.
 • PODPORNO SREČANJE ZA STARŠE (5. 11. ob 17.00)
  Na spletnem predavanju bomo odgovorili na vsa vprašanja, ki jih imate glede podpore otroka pri kariernih odločitvah. Z nami bo strokovnjakinja na tem področju, Neva Strel Pletikos.
 • FILIP FLISAR O SVOJI KARIERI (5. 11. ob 18.00)
  Naš smučar prostega sloga bo na spletnem predavanju z vemi delil svojo zgodbo. Pridružite se nam in spoznajte našega izjemnega športnika.
  Prijave zbiramo tukaj: https://forms.gle/g6durEDozVLsEXKk7

SE VIDIMO! 🙂

Dostopnost