Brezplačni tečaji 45+

Projekt razvoja kompetenc TPK2 se izteka

 

Spoštovani udeleženci,

naš projekt razvoja temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022 se oktobra zaključuje.
Skupaj smo preživeli vznemirljiva štiri leta. V 447-ih tečajih smo skupaj s partnerji Ljudsko univerzo Sežana in Središčem Rotunda Koper opravili 19.457 ur pouka v živo in na daljavo. Kar 4.706 se vas je učilo tujih jezikov in slovenščine, računalništva, digitalne fotografije, e-poslovanja v turizmu, knjigovodstva, komunikacije, zeliščarstva, zdravega življenja, spoznavalo izzive in podporo pri sobivanju z osebo z demenco, ustvarjalo blagovno znamko in spletno stran, se aktivno zoperstavljalo stresu, se pripravljalo na izpite in jih tudi večinoma uspešno prestalo…
Posebno zadnji dve leti sta od vas in od nas zahtevali obilo prilagajanja in strpnosti. Toda z veliko mero pripravljenosti na spremembe, zagnanosti, iznajdljivosti ter navdušenja smo uspešno prebrodili čeri in se marsikaj novega naučili. Verjamemo, da so se pri marsikom dobre misli našega slogana Z novim znanjem do novih uspehov tudi uresničile.
Na Ljudski univerzi Koper in pri partnerjih izvajamo še nekatere zaključne aktivnosti. V nove tečaje vas ne moremo več povabiti, pričakujemo pa nov razpis. Upamo, da še v letošnjem letu.

Hvala, ker ste bili z nami.

ekipa TPK2

 

Programe tečajev, ki smo jih organizirali v okviru projekta, si lahko ogledate TUKAJ in na spletnih straneh partnerskih organizacij Središča Rotunda  in Ljudske univerze Sežana.

Več o tečajih:

Pogosta vprašanja pred vpisom

Dokumentacija ob vpisu in varovanje osebnih podatkov

V letu 2022 se dogaja

Operacijo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Izvaja se v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020, prednostne osi: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost; prednostne naložbe: 10. 1. Krepitev enake dostopnosti vseživljenjskega učenja za vse starostne skupine v formalnem, neformalnem in priložnostnem okolju, izpopolnjevanje znanj, spretnosti in kompetenc delovne sile ter spodbujanje prožnih možnosti učenja, vključno prek poklicnega usmerjanja in validiranja pridobljenih kompetenc; specifičnega cilja: 10. 1. 1. Izboljšanje kompetenc manj vključenih v vseživljenjsko učenje.

Več o EU skladih: http://www.eu-skladi.si/ 

Imate vprašanja? Nanje vam lahko odgovori:

Informacijska pisarna

Informacijska pisarna

Darja Škorjanc Braico

Darja Škorjanc Braico

Vodja izobraževanja

Morda bi vas zanimalo tudi:

Dostopnost