Znanje tujega jezika vedno pride prav – zakaj bi torej odlašali? Projekt razvoja kompetenc zaposlenih in brezposelnih se letos izteka. Zato ne zamudite zadnje brezplačne priložnosti za učenje in se prijavite na začetni tečaj nemščine! Nekaj mest je še na voljo.

Tečaj je namenjen zaposlenim ali brezposelnim, popolnim začetnikom v nemščini. Prednost pri vključitvi imajo starejši od 45 let in osebe s končano največ srednjo poklicno šolo. Potekal bo na daljavo. S poukom bomo pričeli 10. januarja 2021, potekal pa bo ob ponedeljkih in sredah od 9.00 do10.30. Če izpolnjujete projektne pogoje, če imate tudi najosnovnejše digitalne spretnosti in opremo ter lahko zagotovite vsaj 80-odstotno udeležbo pri pouku, se prijavite tukaj.

Imate nekaj predznanja? V januarju pričenjamo tudi z nadaljevalnimi tečaji nemščine. Pokličite Nado Čupković (05 61 280 15 ali 040 855 795) in se dogovorite za svetovalni razgovor.

Brezplačno učenje omogočata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Dostopnost