TVU 2019

 V petek, 10. maja, se začenja letošnja največja promocija znanja in učenja v Sloveniji. Med majem in junijem se bo v koordinaciji Ljudske univerze Koper zvrstilo na Obali in Krasu skoraj 200 brezplačnih dogodkov, katerih namen je spodbujanje posameznikov k vsem oblikam bogatenja lastnega znanja.

Vseslovenski festival učenja Teden vseživljenjskega učenja (TVU) 2019 bo na slovenski ravni tudi letos postregel z več tisočimi prireditvami, katerih osnovni namen je bogatitev znanja posameznikov in družbe kot celote. Slavnostna otvoritev TVU bo 10. maja v Kranju, priložnosti za brezplačno učenje bodo pa na voljo do konca meseca junija.

Tudi letošnji TVU ima v ožjem terminu (10.-19. 5.) sveženj skupnih akcij, ki se posvečajo posebnim tematikam. Med njimi je letos 14. maj prav posebej posvečen medijem.

Koprska ljudska univerza bo v času TVU koordinirala 198 prireditev, ki jih bo izvajalo več kot 50 različnih izvajalcev. Na Obali bomo dogodke tedna vseživljenjskega učenja otvorili s prireditvijo Naj ti znanje TEKne, ki bo potekala 12. maja 2019.

Vse prireditve ob Tednu vseživljenjskega učenja so objavljene na posebni tematski strani http://tvu.acs.si, kjer najdemo nacionalni koledar dogodkov. Prireditve, ki jih lahko obiščete na Obali in Krasu lahko pogledate na tej povezavi –KOLEDAR PRIREDITEV TVU 2019.

Vabljeni.