Razvoj kompetenc zaposlenih in brezposelnih od 2018 do 2022

 

Ljudska univerza Koper je bila ponovno uspešna na javnem razpisu za pridobivanje temeljnih in poklicnih kompetenc od 2018 do 2022.
Gre za nadaljevanje iztekajočega se uspešnega projekta razvoja kompetenc zaposlenih od 2016 do 2019, v katerem je znanje pridobivalo in osveževalo preko 2800 oseb iz Obale in Krasa.

 

Tokrat smo pridobili preko 1.500.000 evrov. V partnerstvu z Ljudsko univerzo Sežana ter Središčem Rotunda jih bomo namenili brezplačnemu učenju za osebni in karierni razvoj skoraj 4600 zaposlenih in brezposelnih iz Obalno-kraške regije. To bo naš prispevek k večji vključenosti odraslih v vseživljenjsko učenje, k izboljšanju kompetenc, ki jih potrebujemo pri delu, razvoju kariere, za osebni razvoj in za boljšo zaposljivost. Pripravili smo nove izobraževalne programe in posodobili nekatere uspešnice iz iztekajočega se projekta razvoja kompetenc do leta 2019. Oglejte si jih, gotovo boste našli svojega.
Klik na vsebine programov.

Programi tujih jezikov
Programi tujih jezikov z IKT
Drugi neformalni programi
Programi za razvoj računalniških in digitalnih kompetenc
Priprave na pridobitev javno veljavnih listin

Oglejte si koledar tečajev in se prijavite (klik na spodnjo pasico). Pred prijavo preberite pogoje za vključitev. Seznam razpisanih tečajev bomo sproti dopolnjevali, zato spremljajte našo spletno in FB stran ali se prijavite na e-novičke

 

 

 

 

Delodajalci, izkoristite priložnost za brezplačno izobraževanje vaših zaposlenih! Programe za zaključene skupine v podjetju krojimo po vaši meri. Več informacij dobite pri koordinatorki projekta Darji Škorjanc Braico, tel. 05 61 280 02 ali darja.braico@lu-koper.si.

Sredstva za brezplačno učenje v celoti prispevata Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.