Prijavi se na e-novičke

V spodnji obrazec vpišite najprej ime in nato e-poštni naslov. S klikom na “Pošlji” bo e-naslov vpisan med prejemnike naših e-novic brez nadaljnjih potrditev, obrazec pa bo izginil. Dobivali boste obvestila povezana z dogajanjem na Ljudski univerzi Koper. Novičke pošiljamo enkrat tedensko, le izjemoma dvakrat, ko gre za nepredvideno ali izjemno zanimivo novico. Odjava od e-novic je vselej možna preko obrazca, ki ga najdete na dnu vsakih e-novic.

Vabljeni v našo družbo!

S klikom na gumb pošlji dajete vaše soglasje za prejemanje tržnih sporočil in obvestil do morebitnega preklica. Strinjate se, da boste prejemali obvestila o izobraževalnih programih, dogodkih in delavnicah od Ljudske univerze Koper, Cankarjeva 33, 6000 Koper po elektronski pošti.

Za namen obveščanja po e-pošti bomo hranili elektronski naslov, ime in priimek. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate, ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Hranjenje bo potekalo skladno z našo politiko varstva osebnih podatkov in tekočo zakonodajo.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone